Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه CNN آمریکا مدعی شد: ایران کشتی آسیب دیده ساویز را در دریای سرخ را با یدک کش بازگرداند و کشتی مشابهی را با هدف جمع‌آوری اطلاعات در آبراه استراتژیک و حیاتی جهان مستقر کرد.

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ خبرگزاری شبکه سی.ان.ان آمریکا (CNN) در خبری به قلم «اریِن لیبرمن» و تحت عنوان «ایران بی سر و صدا کشتی جاسوسی آسیب دیده خود در جریان حمله ماه آوریل را جایگزین کرد» نوشت: آمریکا حرکت کشتی ایرانی در غرب آسیا را رصد می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهران بی سر و صدا کشتی جاسوسی مستقر در دریای سرخ را جایگزین کرد. این کشتی در ماه آوریل/فروردین [به وسیله مین دریایی اسرائیل] آسیب دیده بود.

شبکه سی.ان.ان آمریکا (CNN) در ادامه به نقل از دو مقام آمریکایی مدعی شد: ایران کشتی آسیب دیده ساویز را با یدک کش به بندر رساند و کشتی مشابهی را با هدف جمع آوری اطلاعات در آبراه استراتژیک و حیاتی جهان مستقر کرده است. «بهشاد» کشتی ایرانی است که به عنوان کشتی باری عمومی ثبت شده است.

طبق تصاویر ماهواره‌ای که از سوی کمپانی اطلاعاتی و ماهواره‌ای «ImageSat International» اسرائیل به CNN ارائه شد، این کشتی اوایل ماه جولای/تیر بندرعباس را ترک کرد و ۹ روز بعد به مقصد خودش رسید. کشتی بهشاد در نزدیکی تنگه باب المندب توقف کرده است. تنگه باب المندب آبراهی حیاتی است که از طریق آن می‌توان دسترسی به دریای سرخ و کانال سوئز را کنترل کرد. چند روز بعد کشتی ساویز که به مدت ۵ سال در آب‌های دریایی سرخ گشت زنی ‌کرد، به همراه دو کشتی یدک کش به سمت ایران حرکت کرد. تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که ساویز هم اکنون در در جنوب عمان است.

سی. ان. ان نوشت: کشتی «بهشاد» در روز ۱۲ تیر بندر عباس را ترک کرد و روز ۲۱ تیر به نقطه استقرار کشتی ساویز رسید | کشتی ساویز روز ۴ مرداد به همراه دو یدک کش به سمت ایران حرکت کرد. ساویز در روز پنجشنبه ۱۴ مرداد به ۴۶۰ کیلومتری جنوب دریای عمان رسید.

رهگیری دو کشتی بهشاد و ساویز توسط یک کمپانی فعال اسرائیلی در حوزه جاسوسی/ماهواره‌ای

منبع عکس: «ImageSat International»

 

ژنرال بنی گانتز - وزیر دفاع اسرائیل روز پنجشنبه در پاسخ به سوال روزنامه یدیعوت احارانوت که «آیا اسرائیل آماده حمله به ایران است یا خیر؟» گفت: «بله!». سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز طی توئیتی در روز پنجشنبه، تهدید به اقدام نظامی اسرائیل را نقض گستاخانه قوانین بین‌المللی خواند و هشدار داد: «ما را آزمایش نکنید.»

شبکه سی.ان.ان آمریکا (CNN) در ادامه به نقل از دو مقام آمریکایی نوشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از کشتی ساویز برای «جمع آوری اطلاعات در این آبراه حیاتی جهان» و «کمک به حوثی‌های متحد خود در یمن» استفاده می‌کرد.

هردو کشتی ساویز و بهشاد از سوی دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۸ به عنوان بخشی از راهبرد «فشار حداکثری» تحریم شد. کشتی ساویز در جریان یک حمله با مین دریایی در اوایل ماه آوریل/ هفدهم فروردین متحمل خسارت شد. اعتقاد بر این است که حمله از سوی اسرائیل صورت گرفت. این کشتی ۱۷۵ متری از سال ۲۰۱۶ مشغول گشت زنی در نزدیکی تنگه باب المندب بود. ایران درباره ساویز اعلام کرده است: «این کشتی امنیت دریایی منطقه را در مقابل دزدان دریایی [ُسومالی] تامین می‌کرد.»

حمله دریایی با مین چسبان [توسط اسرائیل] درست در زمانی رخ داد که مذاکرات بین المللی بر سر احیاء برجام در حال پیشرفت بود. جنگ در سایه ایران و اسرائیل در دریا با حمله پهپادی به کشتی «مرسر استریت» طی هفته گذشته به اوج خود رسید. این کشتی مرتبط با یک میلیاردر اسرائیلی است. اگرچه ایران هرگونه مشارکت در این حمله را رد کرده ولی آمریکا خواستار واکنش هماهنگ علیه تهران شده است.

شبکه سی. ان. ان آمریکا (CNN) در پایان بدون اشاره به «۱۲ حمله دریایی به کشتی‌های ایران طی سال‌های ۲۰۱۸-۲۰۲۰ از سوی رژیم اسرائیل» نوشت: کاخ سفید هشدار داد که تشدید اقدامات ایران موجب نگرانی آمریکا و جامعه بین الملل است. جن ساکی در ادامه گفت: «این اقدام در ادامه الگوی حملات و دیگر رفتارهای جنگ‌طلبانه است و امنیت دریانوردی در آبراه های حیاتی جهان را مورد تهدید قرار می‌دهد.»

ترجمه: ایلیا فروزش

*مطالب سی. ان. ان (CNN) صرفاً جهت آگاهی مخاطبان از ادعاها و نگرش این رسانه مطرح غربی ترجمه شده است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیاسی کشتی بهشاد کشتی ساویز سنتکام تنگه باب المندب جمع آوری اطلاعات ماهواره ای کشتی ساویز حیاتی جهان ان آمریکا دریای سرخ آسیب دیده شبکه سی یدک کش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۳۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معادل ۱۲ سال در دولت سیزدهم پرتاب ماهواره به فضا انجام شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: حوزه فضایی در دولت سیزدهم احیا و متحول شده است به طوری که از ابتدای فعالیت این دولت تا کنون ۱۲ پرتاب ماهواره به فضا انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، عیسی زارع‌پور در دیدار با آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اظهار داشت: شبکه ملی اطلاعات که دغدغه رهبر معظم انقلاب و از حوزه‌های راهبردی کشور است، در یک دهه گذشته با وجود همه زحماتی که کشیده شده، به عنوان اولویت نخست مطرح نبوده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: حوزه فضایی در دولت سیزدهم احیا و متحول شده به طوری که از ابتدای فعالیت این دولت تا کنون 12 پرتاب ماهواره به فضا انجام شد که این معادل 12 سال پیش از آن است

وی ادامه داد: شبکه ملی اطلاعات در ابتدای دولت و در حدود یک دهه فعالیت گذشته، حدود 20 درصد پیشرفت داشت؛ اما اکنون با گذشت تنها 2.5 سال از عمر دولت سیزدهم، به حدود 60 درصد رسیده و اکنون تمرکز ما بر افزایش کیفیت و بومی سازی تجهیزات است.

وزیر ارتباطات با اشاره به رشد چشمگیر کاربران شبکه‌های اجتماعی داخلی گفت: به عنوان نمونه پیام‌رسان ایتا در ابتدای دولت حدود 2.5 میلیون کاربر فعال ماهانه داشت؛ اما امروز حدود 30 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد و ترافیک آن نیز بیش از 20 برابر رشد داشته است.

وی شبکه ملی اطلاعات را زیرساخت فضای مجازی کشور عنوان و بیان کرد: نیازهای اساسی مردم را از اینترنت آمریکایی جدا کردیم تا اگر اتفاقی افتاد برای زندگی و کسب و کار مردم مشکلی ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله موشکی و پهپادی انصارالله یمن به ۳ کشتی اسرائیلی/ دو برابر شدن تجارت ایران و آمریکا در ۳ ماهه اول ۲۰۲۴/ آماده شدن ۵ کشور اروپایی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین/ حمله هوایی اسرائیل به حومه دمشق
  • حمله موشکی و پهپادی انصارالله یمن به 3 کشتی اسرائیلی/ دو برابر شدن تجارت ایران و آمریکا در 3 ماهه اول 2024/ آماده شدن 5 کشور اروپایی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین/ حمله هوایی اسرائیل به حومه دمشق
  • معادل ۱۲ سال در دولت سیزدهم پرتاب ماهواره به فضا انجام شد
  • اتمام حجت هسته‌ای ایران با اسرائیل و آمریکا | موجودیت ایران تهدید شود، دکترین هسته‌ای خود را تغییر می‌دهیم | اگر اسرائیل به حمله ایران پاسخ می داد...
  • آمریکا و رژیم صهیونیستی در آینده منطقه جایی ندارند/ ایران مقاومت را در جهان تقویت کرد
  • ادعای مضحک وزیر دفاع آمریکا درباره ایران
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور
  • شوک به کشتی جهان؛ مثبت شدن تست دوپینگ بروکس و بازگشت دیوید تیلور؟
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور و محرومیت بروکس
  • سرلشکر سلامی: در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم